Tretman s aha kiselinama – Kemijski piling

Pod utjecajem ekološkog stresa, fotostarenja i intrinzičnog starenja usporava se obnova stanica i kvaliteta kože se pogoršava. Nakon 30-te godine koža gubi svoju blistavost, pore postaju vidljivije, koža izgleda manje glatka, a kako starimo pojavljuju se hiperpigmentacije i bore koje se s godinama produbljuju i ten izgleda neravnomjeran.

Thalgo Peeling Marine je prva morska kozmoceutička linija s inovativnim formulama Mikroniziranih morskih algi (MMA) dobivenih 100% prirodnom bio-fermentacijom bez upotrebe kemijskih otapala. Visoke koncentracije s prirodno dobivenom mliječnom kiselinom koja u kombinaciji s glikolnom i glukolnom kiselinom daju vidljive rezultate već nakon prvog tretmana.

Thalgo kemijski piling na nježan i djelotvoran način obnavlja blistavost i zdrav izgled kože. Zaglađuje nejednake teksture kože, umanjuje vidljive bore, umoran izgled lica, sužava pore, te posvjetljuje ten.

Tretman s kiselinama poznatiji kao kemijski piling ili tretman s AHA kiselinama nudi postepeni i prilagođeni pristup svakom stanju kože s tri stupnja eksfolijacije kojima je cilj sužavanje pora, tonus kože, smanjivanje bora i profinjen izgled kože odnosno daje izgled „nove kože“.

Kemijski piling 1.stupanj daje koži osjećaj i izgled „nove kože“; zaglađuje, koži daje sjaj, blistavost i punoću. 

Kemijski piling 2.stupanj pomaže koži u borbi protiv znakova starenja; umanjuje bore, sužava pore i radi na umanjenom tonusu.

Kemijski piling 3.stupanj rješava probleme i znakove foto-starenja; umanjuje duboke bore, ujednačava ten, odnosno rješava problem hiperpigmentacija od sunca i starenja, daje koži čvrstoću.

Tretman je idealan za sve koji imaju umanjenu kvalitetu kože i vidljive znakove starenja i foto-starenja; mimičke i duboke bore, proširene pore, umoran i siv izgled kože, hiperpigmentacije i opuštenu kožu.

Novu Thalgo liniju, Peeling Marine, prate i post-piling proizvodi za kućnu njegu koji produljuju učinke tretmana;

  • Mikro-piling vodenu esenciju koja postupno obnavlja kožu – nanosi se ujutro
  • Intenzivni resurfacijski noćni serum koji radi piling i obnavlja teksturu kože
  • Umirujući balzam za obnavljanje kože je kremasti balzam koji instantno i intenzivno hidratizira i hrani kožu. Glavna zadaća da umiruje kožu i uklanja bilo kakvu nelagodu dok se koža obnavlja
  • Zaštitna krema SPF 50+

Naručite se na tretman