O nama

Kozmoteka je kozmetička oaza otvorena 2014. godine za sve žene kojima je primarni cilj njega i očuvanje svoje prirodne ljepote te opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa. Iza Kozmoteke stoji tim educiranih kozmetičkih terapeuta koje vodi velika ljubav i strast prema kozmetici, ljepoti noktiju, njezi i ljepoti kože lica i tijela. Klijentima pristupamo individualno i profesionalno s dozom prijateljstva.

Lana Čukman – Vlasnica / majstor kozmetičar

Lana je za zvanje kozmetičara polazila srednju školu Vladimira Preloga i iza sebe ima 20 godina iskustva rada po salonima diljem Zagreba i Hrvatske te wellness centrima u hotelima Westin i Aristos. Tijekom tih godina polaže i majstorski ispit te otvara Kozmoteku na nagovor svojih višegodišnjih klijentica i stvara pravu oazu za opuštanje u kojem se žene osjećaju ugodno uz profesionalno odrađenu uslugu. Stručnjak je za uređivanje i uljepšavanje prirodnih noktiju, njegu kože lica i tijela, educirani je skin terapeut za sve Thalgo rituale lica i tijela, Gelish trajni lak, Gelish Polygel nokte, refleksologiju, cupping anticelulitnu masažu, Wimpernwelle lash lifting te za rad na Thalgo IBeauty i IPL Adena aparatu.

U Kozmoteci koristimo samo vrhunske proizvode i aparate svjetskih poznatih kozmetičkih kuća; Thalgo, Perron Rigot, Gelish, Qutica, Wimpernwelle, IPL Adena...te smo nepopustljivi prema kvaliteti koju nudimo svojim klijentima.
Od izuzetne važnosti nam je educiranje i korištenje vrhunskih preparata te otkrivanje i praćenje novosti u svijetu kozmetike.

Anna Iljazović

Anna je nakon završene Prehrambene srednje škole odlučila posvetiti se svom snu da radi u kozmetičkoj industriji te polaže prekvalifikaciju za kozmetičara i odlazi u Beč na školovanje za tehničara za nokte i stječe znanje za kvalitetnu njegu prirodnih noktiju i ugradnju umjetnih noktiju gelom. U Beču odrađuje tromjesečnu praksu, vraća se u Zagreb i zapošljava se u Kozmoteci te nastavlja edukacije za Vezivnu masažu tijela, Thalgo rituale lica i tijela, estetsku pedikuru, refleksologiju, cupping anticelulitnu masažu, Gelish trajni lak, Gelish Polygel nokte, Wimpernwelle lash lifting te za rad na Thalgo IBeauty i IPL Adena aparatu.

Misija nam je osigurati najkvalitetniju uslugu što se tiče tretmana lica, tijela i noktiju, te proizvoda koje koristimo i nudimo klijentima za kućnu upotrebu.
S ponosom možemo reći da smo mala pozitivna „psihoterapeutska ordinacija“ za uljepšavanje ženskog tijela.