Fotopomlađivanje lica

Fotopomlađivanje ili Foto lifting  je učinkovit i brz način uklanjanja bora i pomlađivanja lica. Idealan za osobe koje su izgubile svježinu, elastičnost i čvrstoću kože te za one koji na neinvazivan i neagresivan način žele održati kožu mladolikom i zdravom.

Kako ipl tretman fotopomlađivanja utječe na kožu?

Intenzivno pulsirajuće svijetlo nakon osvjetljavanja željenog područja se apsorbira u fibroblaste i pretvara se u toplinsku energiju koja obnavlja elastinska i kolagenska vlakna te aktivira stanice na proizvodnju novog kolagena. Zbog reformacije kolagena dolazi do smanjenja proširenih pora kod masne kože.

Tako dolazi do samopomlađivanja kože iznutra jer novonastali zdravi kolagen zamjenjuje stara i oštećena vlakna te popravlja strukturu i zgled kože.

Koliko tretmana je potrebno napraviti?

Rezultati se vide nakon prvog tretmana te ga se može raditi radi željenog bilc efekta – koža izgleda svježije te je uklonjeno sivilo i umor.

Nakon nekoliko tretmana koža postaje zdravija, napetija, glađa na dodir,vidljivo svježija, bore su manje vidljive,a čvrstoća kože je znatno poboljšana.

Za dugotrajne rezultate preporučljivo je napraviti 6 tretmana s razmacima između tretmana od 2 tjedna.

Ovim se tretmanima definitivno produžuje mladenački izgled kože i umanjuju bore te zateže opuštena i mekana koža koja postaje blistavija i sjajnija.

Kome je namijenjen tretman fotopomlađivanja?

Fotopomlađivanje je tretman koji je namijenjen ženama i muškarcima svih dobnih skupina i svih tipova kože.

Tretman pogodan je i za prevenciju bora i održavanje kože, ali i za rješavanje različitih hiperpigmentacija i neujednačenosti u boji tena.

Također,izvanredan su način održavanja i nakon klasičnog face liftinga, popunjavanja bora filerima te botoxom.

Prijevremeno ostarjela koža može se pojaviti već u ranim dvadesetima zbog neumjerenog izlaganja suncu i UV zračenju, utjecajem hormona ,ispušnih plinova, cigareta te neadekvatnom njegom .

Kako se pripremiti za tretman?

Prije obavljanja ovog tretmana, koža se ne smije izlagati suncu ili solariju mjesec dana. Tretiraju se samo zdrava područja kože.

Kontraindikacije za fotopomlađivanje:

  • određeni oblici epilepsije povezani s bljeskovima svjetlosti
  • pejsmejker, interni defibrilator
  • tetovaže
  • herpes
  • psorijaza
  • trudnoća

POSEBNA PONUDA SJEČANJ

Fotopomlađivanje IPL – 6 tretmana – 520 € / 3917,94 kn
> regularna cijena – 570 € / 4294,67 kn

Naručite se na tretman