IPL tretmani - Fotoepilacija

Obavite sve tretmane IPL fotoepilacije u našem kozmetičkom salonu. Nudimo vam tretmane uklanjanja dlačica, uklanjanje akni i ožiljaka od akni, fotopomlađivanje lica, uklanjanje kapilara i uklanjanje hiperpigmentacija.

Uklanjanje akni i ožiljaka od akni

Saznajte više

Uklanjanje dlačica

Saznajte više

Fotopomlađivanje lica

Saznajte više

Uklanjanje kapilara

Saznajte više

Uklanjanje hiperpigmetacije

Saznajte više

Što kažu naše klijentice?

Od svojih početaka uklanjanja dlačica birala sam britvicu jer me bilo strah boli, ali sam imala problem s urastanjem i upalama koji me beskrajno smetao. No, IPL-om sam riješila oba problema i sad uživam u glatkoj koži kroz cijelu godinu. Bilo me je teško nagovoriti, ali sam vjerovala curama i nisam požalila, hvala!

Petra K.

S IPL-om sam riješila problem starčkih pjega po šakama i sad ponovo imam mladolike ruke, hvala Kozmoteka.

Višnja R.

ADENA IPL aparat

EFB Adena je uređaj nove generacije progresivne i dugotrajne epilacije, te predstavlja tehnologiju koja je sigurna za korisnika.

Adena koristi patentiranu valnu duljinu od 475nm i različit je od svih dosadašnjih IPL uređaja i lasera jer uništava ne samo melanin dlake nego i hemoglobin koji je okružuje. Svjetlosni spektar od 475 nm veže se na melanin iz dlake i krvni pigment hemoglobin što uspješno dovodi do termolize dlake i dlačnog folikula, ali i matičnih stanica oko dlačica. Takav način rada omogućava potpuno uništavanje dlake bez obzira na boju i debljinu dlake te fototip kože.

Saznajte više o Adeni
  • Dugotrajno rješenje problema dlakavosti i uraslih dlačica

  • Jedini aparat na svijetu koji ima posjeduje patent za uklanjanje sijedih, žutih, bijelih i crvenkastih dlačica

  • Testni tretman jednog pazuha – besplatan

Naručite se na tretman Fotoepilacije