Trajni lak

Trajni lak je dugotrajnije rješenje za zaposlene žene koje žele uredan i njegovan izgled nalakiranih noktiju 2 do 3 tjedna. Trajni lak ili Soak off gelovi spadaju u vrstu mekih gelova koji se nanose u tankom sloju i napravljeni su tako da se gibaju s prirodnim noktima. Osim što noktima daje boju djeluje i kao prirodni učvršćivač noktiju. Najbitnije kod trajnog laka je upravo način na koji se on skida. Vrlo se lako uklanja otopinom koja se nanese na mali komadić vatice i zamota ih se aluminijsku foliju i pusti se da odstoji 10 – ak minuta.

Najgora opcija je guliti lak s nokta bez pravilne procedure – tako ćete zguliti i dodatan sloj nokta koji ga ostavlja mekim i tankim.Takav nokat je sklon listanju i pucanju, a ako se na njega nanosi novi sloj trajnog laka postoji mogućnost da se taj lak puno lakše i brže odvoji od nokta. Jednom kad je nokat zguljen i oslabljen, treba mu vremena da se vrati u svoje prirodno stanje. Zdravi nokat je uz kvalitetne proizvode najbolja garancija dugotrajnosti i postojanosti trajnog laka.

Kad se o kvaliteti trajnog laka govori za Vas smo izabrale vrhunsku američku firmu Gelish.

Gelish je prvi izmišljeni gel u bočici s kistom na svijetu što potvrđuju američki i internacionalni patenti. Firma je utemeljena 2009. godine i od tada konstantno radi na unaprjeđenju proizvoda u svijetu noktiju.

Tretman trajnog laka uključuje pregled noktiju i dogovor sa terapeutom o dužini i obliku te boju trajnog laka. Nakon dogovor radi se suha manikura, odnosno oblikuju se nokti, potiskuje se i uređuje okolna kožica. Nokat se čisti od prašine i nanosi se dehidrator – on uklanja površinsku masnoću na noktima radi boljeg prianjanja baznog sloja. Baza se polimerizira u led lampici 30 – 60 sec. Nanosi se sloj boje koji se polimerizira u led lampici 60 sec. Postupak se ponavlja. Nanosi se završni sloj sjaja koji se polimerizira 60 sec. Kod završnog sloja se može birati između onog koji daje mat ili sjajan izgled. Završni sloj se čisti s tekućinom za uklanjanje ljepljivog ostatka na površini nokta. Na nokat se nanosi njegujuće ulje ili se radi njega ruku i noktiju s pilingom, maskom i masažom.

Naručite se na tretman