Pedikura

Uređivanje i njega stopala postala je potreba žena i muškaraca jer su njegovana i uredna stopala ujedno i znak cjelokupno njegovanog tijela. Noge i stopala su najopterećeniji dijelovi našeg tijela koja bez zadrške iscrpljujemo cijeli dan, u raznoj obući za koju je bitnije da bude lijepa, a ne funkcionalna i prilagođena našim stopalima.

Kvalitetna njega stopala tretira i prevenira probleme zadebljane kože, kao što su žuljevi, natisci i kurje oči, kao i urasle nokte i infekcije povezane s tim problemima. Pedikura nam pomaže u pravilnom držanju tako što nam omogućava ugodnije stajanje i hodanje. Kombinirana s pilingom, maskom i masažom stopala ima umirujući i relaksirajući učinak.

Ovisno o potrebama stopala pedikuru u našem salonu nudimo:

Estetska pedikura uključuje pregled stopala, skraćivanje i oblikovanje nokta, odstranjivanje manjih nakupina zadebljane kože oko noktiju, dezinfekciju i njegu hranjivom kremom. Ovu vrstu pedikure preporučujemo osobama koje imaju zdrava stopala bez natisaka, uraslih nokti, kurjih oči i ispucale kože.

Klasična pedikura uključuje pregled stopala, kupku, uklanjanje zadebljanja kože i natisaka skalpelom, skraćivanje i oblikovanje noktiju, uređivanje stopala električnom ili ručnom rašpom, dezinfekciju i njegu stopala hranjivom kremom. Ova vrsta pedikure idealna je za osobe koje su u srednjoj dobi i imaju natiske od cipela i ispucalu kožu stopala te žele dobiti glatka i njegovana stopala.

Uz estetsku i klasičnu pedikuru može se dodati piling, maska i masaža stopala.

Spa pedikura uključuje pregled stopala, kupku, uklanjanje zadebljanja kože i natisaka skalpelom, skraćivanje i oblikovanje noktiju, uređivanje stopala električnom ili ručnom rašpom, dezinfekciju te uklanjanje odumrle kože pilingom koji ima iznimno opuštajući učinak na cijelo tijelo, hranjenje kože stopala s maskom i masažu stopala u trajanju od 15 minuta koja opušta i osvježava čitavo tijelo. Ovu vrstu pedikure preporučujemo osobama koje su većinu dana u cipelama na visoku petu ili imaju problema s natiscima i suhoćom stopala ili osobama koje žele svojim stopalima pružiti najbolju njegu.

Uz pedikuru može se odabrati obično lakiranje, trajni lak ili trajni French lak.

Naručite se na tretman