Čišćenje lica za mlade

Ovaj klasičan tretman čišćenja lica namijenjen je za tinejdžere i mlade kojima se počinju javljati problemi s kožom. Nekada to može biti već i od 10,11 godine. Izuzetno je važno od najranije dobi biti upoznat s pravilnom njegom i važnosti redovitog održavanja čistoće lica i uklanjanja nečistoća koje se skupe na koži lica tijekom cijelog dana.

Prije prvog tretmana radi se pregled i dijagnostika kože. Nakon što se odredi tip i ustanovi stanje kože terapeut odabire preparate koje će koristiti tijekom tretmana i kreće se s pripremom kože. Uklanja se šminka i nečistoća s kože lica te se radi piling kože odnosno otklanjanje odumrlih stanica.

Eksfolijacija kože lica radi se s pilingom koji sadrži enzime papaje, dijatomejsku zemlju, puder ljuske badema i kristale morske soli. Slijedi omekšavanje kože te ručno mehaničko istiskivanje mitesera nakon kojeg se koža temeljito dezinficira visokom frekvencijom te se nanosi maska koja smiruje kožu, pročišćava kožu ju, regulira lučenje žlijezda lojnica i sužava pore. Tretman završavamo tonificiranjem te nanošenjem laganog matirajućeg fluida i medicinskog tonirajućeg preparata.

Cjenik

Ako već postoji problem s upalnim procesima savjetujemo kombinaciju klasičnog čišćenja lica i tretmana dubinskog pročišćavanja s Thalgo IBeauty aparatom.

Naručite se na tretman