Anti Age tretman

Ultrazvučna fibroliza

Ovaj anti-age tretman stvoren je za svakoga tko želi prkositi vremenu te obnoviti i pomladiti svoju kožu.

Rezutati fibrolize:

  • razbija i omekšava nepravilno raspoređene nakupine kolagena i omekšava ih u mekan i savitljiv kolagen
  • stimulira fibroblaste koji osiguravaju pojačanu sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline
  • mikromasaža dermisa

Ova brza i oscilirajuća pulsirana emisija ima stimulirajući efekt i precizno radi na zaglađivanju plitkih i mimičkih bora te targetirano popunjava duboke bore i brazde. Lokalizirana mikromasaža na dubokim borama omogućava rad na zasebnim zonama.

Rezultat:

  • regeneracija dva važna proteina, kolagena i elastina te zaglađene i popunjene bore

Kako izgleda tretman ultrazvučne fibrolize?

Prije prvog tretmana radi se pregled i dijagnostika kože. Uz pregled kože određuje se i broj tretmana potrebnih za postizanje očekivanih rezultata. Nakon što se odredi tip i ustanovi stanje kože kozmetičar odabire preparate koje će koristiti tijekom tretmana i kreće se s pripremom kože. Uklanja se šminka i nečistoća s kože lica te se radi piling kože odnosno otklanjanje mrtvih stanica s ultrazvučnom vibracijskom špatulom.

Na područje koje se tretira nanosi se dermato-kozmetološki preparat s dvije vrste molekula hijaluronske kiseline. Elektrodom za tripolarnu radiofrekvenciju rade se lagani kružni pokreti s jačim pritiskom pri povlačenju kože lica prema gore. Nakon toga s lica se uklanjaju ostaci preparata te se nanosi preparat za fibrolizu s tri vrste molekula hijalurona. Fibroliza se radi sa ultrazvučnim elektrodama koje se povlače po borama od sredine lica prema van.

Tretman je izuzetno ugodan i bezbolan. Može se raditi cijelo lice, vrat i dekolte ili pojedina područja na kojima je naglašen problem opuštenosti kože i dubljih bora.

Tretman završavamo nanošenjem anti age seruma i kreme za lice.

Koliko je tretmana potrebno napraviti?

Rezultati ultrazvučne fibrolize lica vide se već nakon prvog tretmana, a za dugotrajne rezultate potrebno je napraviti 6 do 8 tretmana s razmacima od 1 do 2 tjedna ovisno o stanju i problemu kože. Program pomlađivanja najbolje je individualno dogovoriti s terapeutom za lice nakon detaljne dijagnostike tipa i stanja kože te utvrđivanja kućne njege kože i navika klijenata.

Cjenik

Naručite se na tretman