Adena IPL aparat

Eurofeedback Beaute (EFB) je društvo osnovano 1989. godine i specijalizirano za projektiranje i proizvodnju proizvoda u zrakoplovnoj industriji. Tvrtka je kasnije proširila svoje poslovanje na medicinsku i estetsku djelatnost. EFB je francuski proizvođač IPL uređaja koji je u svijetu poznat po vlastitim tehnološkim rješenjima koja ga čine jedinstvenim proizvođačem u svijetu. Tvrtka je certificirana ISO standardima kvalitete: ISO 9001 i ISO 13585. EFB ima ključnu ulogu u dizajnu i proizvodnji pulsirajućeg svjetla (IPL).

U više od 80 zemalja svijeta, EFB je registrirao jedinstvenih 17 patenata u proizvodnji uređaja za dugotrajno uklanjanje neželjenih dlačica. Jedan od takvih patenata je i dugotrajno uklanjanje neželjenih sijedih, svijetlih i crvenih dlačica koje su do danas bile veliki izazov za kozmetičare u svijetu. EFB IPL tehnologija je koncentracija visoke tehnologije koju izvozi u više od 20 zemalja širom svijeta.

EFB Adena je uređaj nove generacije progresivne i dugotrajne epilacije, te predstavlja tehnologiju koja je sigurna za korisnika.

Adena koristi patentiranu valnu duljinu od 475nm i različit je od svih dosadašnjih IPL uređaja i lasera jer uništava ne samo melanin dlake nego i hemoglobin koji je okružuje. Svjetlosni spektar od 475 nm veže se na melanin iz dlake i krvni pigment hemoglobin što uspješno dovodi do termolize dlake i dlačnog folikula, ali i matičnih stanica oko dlačica. Takav način rada omogućava potpuno uništavanje dlake bez obzira na boju i debljinu dlake te fototip kože.

Nova IPL tehnologija omogućuje jednaku snagu emitirane energije tijekom blijeska, a novi apsorpcijski filteri omogućuju visoku učinkovitost i maksimalnu sigurnost za korisnike.

Ova metoda je patentirana i zaštićena od strane ADENA IPL-a jer je znanstveno dokazana, a danas se smatra i jednom od najučinkovitijih metoda dugotrajnog uništavanja dlačica na svijetu.

Tretmani epilacije nisu opasni ako se rade kvalitetnim i provjerenim uređajem. Vrhunski uređaji koji su stabilni, te imaju ugrađene kvalitetne filtere propuštaju samo čistu (bijelu svjetlost), koja je eliminirana od ultraljubičastog i infracrvenog zračenja. Zbog toga je primjena fotoepilacije ujedno i fototerapija koja dokazano nema negativnog učinka na kožu. Tretman se može raditi i tijekom ljetnog perioda, ali samo uz profesionalnu i kvalitetnu procjenu specijaliziranog EFB beaute stručnjaka.IPL tretmani

Saznajte više