Cupping – anticelulitna masaža

Što je cupping?

Cupping je terapijska tehnika koja vuče korijene iz tradicionalne kineske medicine. Cuppingom se postižu izvanredni rezultati kod problema kao što su celulit i višak nakupljene tekućine, kod oblikovanja tijela, poboljšanja cirkulacije te tretiranja bolnih područja tijela.

Negativni pritisak, koji se postiže uz pomoć staklenih čašica u kojima se pomoću posebnog sistema koji istiskuje zrak stvara vakuum, u kombinaciji s masažom, postiže efekt kojim se mogu obuhvatiti dublji slojevi tkiva, čime se izravno utječe na opuštanje mekog tkiva što nadalje utječe na poboljšanu cirkulaciju krvotoka i limfe.

Cupping terapija je najefikasniji tretman za borbu protiv najtvrdokornijeg celulita i razgrađuje najgore oblike ženskog neprijatelja i pomaže nam da postignemo zavidan tonus mišićnog i kožnog tkiva. Jednom cupping masažom postiže se efekt kao s tri klasične ručne anticelulitne masaže.

Što možete očekivati od cuppinga?

Na samom početku kure, prvih nekoliko tretmana možemo osjećati laganu bol, pogotovo na području koje je jače zahvaćeno celulitom i tkivom bez tonusa. To je prirodno da ćemo osjetiti jer ipak dolazi do izvlačenja tkiva. Zbog toga se ne trebate previše brinuti, jer je nakon kratkog vremena bol nestaje.

Za najbolje rezultate protiv celulita preporučuje se ovakav tretman redovito, a ne jednokratno.

Cupping terapija radi tako da se vakuum proizvede ispod čašice, što usisa kožu i tkivo u čašicu. Tako dolazi do poboljšanja u prokrvljenosti tog djela tkiva. Masaža stimulira krvni sistem, dakle, cirkulaciju krvi i tjelesnih tekućina, a dobitak je i oslobođenje od neželjenih otpada i toksina. Kao rezultat ubrzanog metabolizma javlja se naglo smanjenje tjelesnih masnoća. Masaža uz korištenje čašica ima posebnu snagu u anticelulitnim tretmanima, a također može poslužiti i kao limfna drenaža.

Koliko je tretmana potrebno napraviti?

Cupping masaža traje između 20 do 30 minuta. Tretmane bi trebalo izvoditi u serijama, 10-12 tretmana. Između uzastopnih tretmana razmak ne bi smio biti više od 3 dana, ali tkivu svakako treba vrijeme da bi se moglo obnoviti. Nakon svakog tretmana osjećate se lakše i poletno.

Ovakav tretman mora raditi stručna, educirana i ovlaštena osoba. Ako znate da imate slabije vene i kapilare, izbjegavajte na ovakve tretmane. Isto vrijedi za osobe koje su upravo u periodu menstruacije ili su trudne.

Svakako se preporučuje redovito raditi tretmane za održavanje postignutog rezultata.

Body scuplt tretman protiv celulita

Novi Body Sculpt tretman s Body Palpom (vakuumske čašice) je prvi tretman za mršavljenje, uklanjanje celulita i učvršćivanje kože s mogućnosti povećanja jačine ruku terapeuta za 10 puta u odnosu na klasične masaže, s vidljivim rezultatima odmah nakon tretmana.

Kako funkcionira thalgo body palp?

Patentirani Body Palp – instrumental lift & roll tehnologija, ekskluzivan za Thalgo, predstavlja novi konceptni alat kojeg karakterizira ergonomski oblik za udobnost terapeuta s kalibriranom pumpom za podesivu efikasnost.

O efikasnosti rezultata s Body Palp-om govori podatak da 20 sekundi tretmana s Body Palp vakuumskim čašicama je jednak dvominutnoj ručnoj mehaničkoj masaži .Studije su pokazale vidljive rezultate nakon samo jednog tretmana.

Body Palp su vakuumske čašice koje dolaze u dvije dimenzije, M i L,  koje se prilagođavaju svim površinama koje treba tretirati. Vakimska čašica L se koristi za tretiranje cijelog tijela, čašica M za precizno tretiranje oko zglobova i koljena.

Rezultati su potpuna relaksacija, smanjivanje celulita i zatezanje kože uz gubljenje u obujmu.

Tretman Body Sculpt s Body Palp vakuumskim čašicama je novitet iz obitelji Thalgo. Razvijen, patentiran i testiran u Francuskoj, BODY PALP je kao i svi Thalgovi proizvodi i uređaji podvrgnut rigoriznom testiranju.

Tretman Body Palp izvrsne rezultate daje u kombinaciji sa Thalgovim detoxom s algama i kisik maskom koji se kombiniraju ovisno o tipu i stupnju celulita.

THALGO BODY PALP PAKET

1x Alge detox 60min
15 x Cupping masaža 30min
7 x Slimming Wrapp 15min

 

Cjenik

Naručite se na tretman