S.O.S. njega lica

Ova ručna njega lica namijenjena je za uzrujana, osjetljiva i reaktivna stanja svih tipova kože. Pogotovo za kože s oštećenom barijerom koja je ranjiva i osjetljiva na vanjske utjecaje. Obnavljajuća formula oporavlja i umiruje kožu te umanjuje crvenilo i osjećaj zatezanja.

Koža se smiruje, intenzivno hidratizira i osvježava s trenutnim osjećajem manjeg peckanja i zategnutosti. Koži je vraćen osjećaj ugode, elastičnosti i otpornosti na vanjske utjecaje, a na dodir je meka i glatka.

Nakon dijagnostike lica i utvrđivanja tipa i stanja kože ritual započinjemo skidanjem šminke i tonificiranjem kože, nastavljamo s eksfolijacijom odnosno uklanjanjem odumrlih stanica kože lica s nježnim pilingom za osjetljivu kožu i uzrujana stanja kože lica.

Nakon što smo kožu očistili i pripremili ju za bolje dubinsko upijanje sastojaka radimo nježnu masažu lica, vrata i dekoltea oligo kremom koja je izuzetno hidratantna  i ugodne lagane teksture, jača hidrolipidni sloj kože i štiti kožu od dehidracije. Slijedi nanošenje seruma koji radi intenzivnu rehidraciju i remineralizaciju stanica kože lica, normalizira hiper-reaktivne i osjetljive kože te podiže toleranciju i intenzivno smanjuje crvenilo i peckanje kože. Kada se serum upio u kožu nanosimo Cold Cream S.O.S. masku s uljem mikro alge i morskim voskom za momentalan osjećaj komfora. Za samo 10 minuta koža je smirena.

Tretman završavamo Cold Cream kremom koja nastavlja djelovati u koži kroz sljedeća 24 sata.

Cjenik

Naručite se na tretman