Hidratacija lica

Dehidriranost je stanje kože kojoj nedostaje vlage, ali žlijezde lojnice normalno izlučuju sebum. Neki od najuočljivijih simptoma su osjećaj zatezanja, ljuskanje površinskog sloja, povećana vidljivost sitnih bora i linija, izbijanje aknica, ali nerijetko i povećana proizvodnja sebuma, kojim tijelo pokušava nadoknaditi nedostatak vlage, zbog čega može doći do pojave masne, ali dehidrirane kože.

Tretman hidratacije lica – Thalgo IBeauty aparatom

Ovaj ekspresan i vrlo učinkovit tretman idealno je rješenje za dehidriranu, sivu i umornu kožu i za postizanje dubinske hidratacije i rebalansa kože lica. Precizno osmišljena kombinacija hijalurona i Seve Bleue iz oceana (morska voda vađena bušenjem sedimentnih stijena na 22 m dubine koja sadrži 14 puta više silicija, 12 puta više magnezija i 8 puta više cinka od morske vode na površini) unosi se duboko u kožu drenažom, infuzijom i stimulacijom sa IBeauty sekvencijalnom ultrazvučnom tehnologijom.

Koža lica je svježa, sjajna i intenzivno hidratizirana već nakon prvog tretmana.

Nakon dijagnostike lica i utvrđivanja tipa i stanja kože tretman započinjemo skidanjem šminke i tonificiranjem kože te radimo eksfolijaciju odnosno uklanjanje odumrlih stanica kože lica s vibracijskom špatulom koja ujedno izvlači nečistoće iz pora (nakupljeni sebum i ostatke šminke). Nakon toga slijedi površinska hidratacija i dubinsko pročišćavanje – drenaža sa sekvencijalnim ultrazvukom koja radi detox kože i potkožja te omekšava kožu i priprema ju za dubinsku hidrataciju. Nastavljamo infuzijom kisika i hijalurona i započinjemo dubinsku hidrataciju s osvježavanjem stanica.

Nakon što je vraćen balans vlage i stanice su napunjene krećemo sa stimulacijom odnosno prvim stupnjem anti agea kojim se potiče cirkulacija, sinteza elastina i kolagena koji se gube s nedostatkom vlage i hijalurona te se radi ugodna mikro masaža lica. Kožu završavamo sa serumom i kremom prikladnom za tip i stanje kože.

Cijena tretmana hidratacije lica IBeauty aparatom:

Cijena tretmana: 220,00 kn
Kura od 6 tretmana: 1100,00 kn

 

Tretman hidratacije lica – Thalgo ritual

Ovaj ručni ritual  je namijenjen onima koji žele kompletan tretman koji hidratacije kože, a žele uživati u opuštajućoj masaži lica.

Nakon dijagnostike lica i utvrđivanja tipa i stanja kože ritual započinjemo skidanjem šminke i tonificiranjem kože, nastavljamo s eksfolijacijom odnosno uklanjanjem odumrlih stanica kože lica s pilingom koji sadrži enzime papaje, dijatomejsku zemlju, puder ljuske badema i kristale morske soli. Nakon što smo kožu očistili i pripremili ju za bolje dubinsko upijanje sastojaka radimo nježnu masažu lica, vrata i dekoltea oligo kremom koja hidratizira i intenzivno hrani i njeguje kožu te jača zaštitni sloj epiderme i štiti kožu od dehidracije.

Slijedi nanošenje seruma koji intenzivno rehidrira, remineralizira i smiruje kožu. Djelovanje seruma se pojačava nanošenjem ultra hidratantne maske koja također umiruje kožu. Ritual završavamo tonificiranjem i kremom za tip i stanje kože.

Koža lica je vidno hidratizirana, svježija i zdravijeg izgleda te meka i glatka na dodir.

Cjenik

Naručite se na tretman