Detoksicirajući anti-age tretman spirulina algom

Spirulina alga je vrsta modrozelene alge izuzetno bogata vitaminima, mineralima, proteinima i esencijalnim kiselinama. Sadrži čak 10 puta više beta karotena od mrkve. Potiče jaku detoksikaciju i obnavlja energiju u stanicama.

Jedan od glavnih uzroka prijevremenog starenja kože je svakako užurban i stresan gradski način života. Do 80% starenja kože je uzrokovano upravo stresom iz okoliša te je ubrzana pojava prvih znakova starenja poput umornog i sivog tena kao kod pušača, koža gubi svoju otpornost na vanjske utjecaje, pojavljuju se prve bore, linije i vrećice oko očiju koje pojačavaju umoran izgled lica te joj je potreban dubinski detoks.

Prvi znakovi starenja pojavljuju se oko 30-te godine, a kod onih koji žive u gradovima taj proces se ubrzava pod utjecajem zagađenja, umora i stresa. 

Cilj tretmana je detoksificirati kožu, vratiti energiju stanicama i zaštititi kožu od oksidativnog stresa. Nakon detoksicirajućeg tretmana koja je duboko hidratizirana, uklonjen je umoran i siv izgled lica, umanjene su bore, a koja je svježa, prirodno sjajna te meka i glatka na dodir. Ovo je idealan tretman ako želite brzi i vidljivi rezultat kao da ste se vratili s obnavljajućeg odmora!

Nakon dijagnostike lica i utvrđivanja tipa i stanja kože ritual započinjemo skidanjem šminke i tonificiranjem kože, nastavljamo s eksfolijacijom odnosno uklanjanjem odumrlih stanica kože lica s pilingom koji sadrži kombinaciju mikrokristala aluminijevog oksida ( identične onima koji koriste dermatolozi ) i bogate formule Shea maslaca. Eksfolijaciju radimo s naglaskom na borama. Nakon što smo kožu očistili i pripremili ju za bolje dubinsko upijanje sastojaka radimo detoks kože s prvom Thalgovom peel off maskom s energizirajućom spirulinom i osnažujućim morskim magnezijem koja uz detoks umanjuje znakove umora i daje blistavost tenu. Skidamo masku i slijedi Thalgo Dermastim’ masaža za jaku stimulaciju potkožja s energizirajućim serumom. Tretman završavamo nanošenjem energizirajućeg gela oko očiju i gel-kreme za lice koja nastavlja djelovati u kožu kroz sljedeća 24 sata.

Cijena Spirulina Boost tretmana je 300,00 kn i traje 60 minuta.

Naručite se na tretman